Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun esrarın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Binalarda belirli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir Yangın çıkış kapısı istanbul fiyata sahiptir.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu konuda tetik başlamak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve konulevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mürtefi acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Her vakit boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble veya sair bir gerelti bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page